Bereikbaarheid

Da’s Reflectie is telefonisch bereikbaar op:

dinsdag en woensdag op 06 28 43 73 78

of via jacky@dasreflectie.nl

Op de andere dagen ben ik verbonden aan een instelling en niet in de gelegenheid om je te woord te staan. Je kunt dan wel via mail laten weten dat je contact zoekt en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bij spoedgevallen buiten kantooruren of in het weekend kun je het beste contact opnemen met de huisartsenpost via (0900) 2009 000.

Laat mij contact met je opnemen

In verband met privacy is het wettelijk bepaald dat gegevens alleen verstuurd mogen worden via beveiligde systemen. Veilig aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. We spreken dan samen door wat ik voor je kan betekenen en plannen eventueel direct een afspraak in.

Alleen een vraag stellen mag natuurlijk ook. Mijn contactgegevens vind je onderaan de pagina.

Momenteel geldt helaas een aanmeldstop omdat de wachttijd is opgelopen tot meer dan 6 maanden.

Aanmelden

Locatie

De praktijkruimte van Da’s Reflectie is in Gezondheidscentrum Vijverstaete aan de Piet Heijnstraat 11, 7204 JN te Zutphen. De locatie is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren is gratis. Je kunt beneden in de wachtruimte plaatsnemen, waar ik je ophaal voor de afspraak. Het gebouw is voorzien van een lift.